Chalet fern

We reconfigured the exterior and interior of this chalet building a two story extension and basement to create a state of the art holiday home for this prestigious client. We also reconfigured and designed a guest house, building a pedestrian tunnel with LED lighting to link together the two properties. The main entrance was moved for guests to take advantage of the breathtaking mountainous views as they enter the property. Locally sourced materials such as pine and limestone were used wherever possible to create an open plan contemporary bespoke living space including a handmade kitchen, free-standing locally made fireplaces, a feature staircase, spa facilities, boot room and elevator. The exterior space was also redesigned to include an outside pool, heated terraces and heated parking area.